per trein rondreizen in Myanmar

Video Riksja Myanmar reiziger

Bangkok, ThailandReiziger Martin is al vaker met Riksja Travel op pad geweest en is onlangs met Riksja naar Myanmar geweest.

“Ik voel die behoefte om mijn reisverhalen te delen met anderen. Het ultieme middel daarvoor is het internet natuurlijk. Vandaar dat ik mijn eigen website gecreëerd heb en ik al mijn reisverhalen, geïllustreerd met foto’s en korte camcorderfilmpjes, geplaatst heb.

Ik trek rond zowel met de rugzak, per auto, per moto of per fiets. En meestal ben ik niet alleen op reis: vrouw, vrienden, broer hebben me al vergezeld.

Mijn schrijfstijl is eigenzinnig, soms doorspekt met woorden in het Oost-Vlaams dialect, soms informatief, soms verweven met ‘werkelijk gebeurde stoten’.

Op basis van mijn reisverhalen op deze website heb ik in feb 2017 een boek gepubliceerd ‘DE WERELD ROND’. Relativering en situatiehumor zijn nog steeds de belangrijkste ingrediënten evenals waarheidsgetrouwe weergave van de feiten en de beschrijving van de natuur”. 

Over Myanmar heeft Martin een leuke videoverhaal gemaakt zie onderstaande link:

www.martin-on-the-road.be

Bekijk ook eens...

monnik, Myanmar reis

Welke optie wil je aanvragen?

Van Mandalay naar koningsstad
Mandalay verblijf met zwembad
Kloosterpicknick in koningsstad - Special stay
Ontdek Monywa en Pakokku
Fietsen in magnificent Mandalay
x
+
Bagan Myanmar budget reis

Welke optie wil je aanvragen?

Trappen door tempelvallei – Bagan
Special Stay Bagan Myanmar
Balloons over Bagan
Pakkoku markten, kloosters en boottocht
x
+

Lees ook...

3 op reis: Patrick in Myanmar!

8 juli 2016
| inspiratie