Individuele Myanmar-rondreizen

Kant en klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

Myanmar is een verrassende combinatie van overwoekerde tempelruïnes, sjokkende ossenkarren, kleurige marktjes en het boeddhisme dat diep in het dagelijkse leven vervlochten zit. Onze Myanmar-rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s, bouwstenen, met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je een handig overzicht van alle rondreizen? Bekijk dan onze kaartpagina.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat mij Rommy dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

✔ Je reist individueel                                              ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol              ✔ We adviseren je uit eigen ervaring
✔ Combineer highlights met ongerepte plekken       ✔ Vervoer en excursies zijn al geregeld        ✔ Je reis wordt CO²-gecompenseerd

✔ Kinderen tot 12 jaar krijgen korting!

Kies je favoriete Myanmar rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: On the road to Mandalay

Reisschema: Yangon - ruraal Myanmar - Mandalay - Bagan - Kalaw hilltribe - Inle Lake
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Reissom: Vanaf € ,- p.p. bij 2 personen
Reiswijze: per vliegtuig, lokale boot, lokale rijstbus en auto met privé chauffeur en binnenlandse vluchten
Vluchten: optioneel bij te boeken

Combineer Bagans tempels en drijvende tuinen op Inle Lake met het ongerepte Birmese platteland. Volgens ons de leukste route als je niet de behoefte hebt om met een strandverblijf af te sluiten. Wandel met een gids door rurale dorpjes en kook een bord Shan noedels met een dorpsbewoner. Per rijstbus en trein reis je via het koloniale Pyin Oo Lwin naar Mandalay, waar je in een klein pension verblijft, gerund door een Birmese familie. Trek langs hilltribes in de heuvels rond Kalaw. Vervolgens ga je samen met een lokale gids varen tussen de drijvende tuinen en vissersdorpjes van de beenroeiers op Inle Lake. Lees meer over deze Myanmar rondreis.

Voeg deze rondreis toe aan je Myanmar reisplan!

Rondreis 2: Zomer in Myanmar – Familiereis

Reisschema: Mandalay - Bagan Inle Lake, Yangon
Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
Reissom: Vanaf € 1395,- p.p. bij 2 personen
Vanaf € 1195,- p.p. voor kinderen tot 12 jaar
Reiswijze: per vliegtuig, lokale bus en boot en auto met privé chauffeur
Vluchten: optioneel bij te boeken

Tijdens onze zomermaanden kun je prima een rondreis maken door het pure Myanmar, ook als je met kinderen reist.  In 14 dagen reis je op een rustig tempo langs enkele hoogtepunten van dit bijzondere land. Ontmoet de Birmese schildpadjes en olifanten en ontdek de hoogtepunten: Yangon, Mandalay en de koningssteden, de tempelvlakte van Bagan en je sluit de reis relaxt af aan het Inle meer in een comfortabel resort met zwembad of je vliegt naar de Thaise stranden. Lees meer over deze zomerse rondreis.

Rondreis 3: Beenroeiers, hilltribes en tempelruïnes

Reisschema: Yangon - Mawlamyine -Hpa An - Kyaukme -Hsipaw - Mandalay - Bagan - Kalaw trekking - Inle Lake
Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
Reissom: Vanaf € ,- p.p. bij 2 personen
Reiswijze: per vliegtuig, lokale boot, bus en auto met privé chauffeur
Vluchten: optioneel bij te boeken

De alles-erop-en-eraan Myanmar rondreis. In een dikke drie weken reis dwars door Myanmar, van noord naar zuid en oost naar west. Per lokale rijstbus en trein reis je over het platteland naar dorpjes waar nog weinig westerlingen zijn geweest. Ga je het onbekende Zuid Birma ontdekken met cultuur maar ook natuur. Natuurlijk verken je ook de tempels van Bagan, de beenroeiers op Inle Lake. Lees meer over deze complete Myanmar rondreis.

Rondreis 4: Beleef Birma on a budget

Reisschema: Yangon - Mandalay - Bagan - Kalaw - Inle Lake
Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
Reissom: Vanaf € ,- p.p. bij 2 personen
Reiswijze: per lokale comfortabele bus en auto met eigen chauffeur
Vluchten: optioneel bij te boeken

Onze budget reis door Myanmar waarbij je met lokale, comfortabele airco bussen rondreist in plaats van binnenlandse vluchten. In zo’n kleine drie weken reis je over land door dit pareltje van Azië en beleef je Myanmar écht. Je ziet het dagelijkse Birmese leven aan je voorbijtrekken. Je bezoekt de highlights van Yangon, Mandalay met de oude koningssteden waar je verblijft in een familie pension. De uitgestrekte tempelvallei van Bagan ga je ontdekken en je maakt een trekking langs hilltribes naar het prachtige Inle Lake. Lees meer over deze budget reis.

Rondreis 5: Proef Myanmar

Reisschema:: Mandalay - Bagan - Inle Lake
Reisduur:: 8 dagen / 7 nachten
Reissom:: Vanaf € ,- p.p. bij 2 personen
Reiswijze:: per vliegtuig, lokale bus en auto met privé chauffeur en binnenlandse vlucht
Vluchten: optioneel bij te boeken

Bezoek in 8 dagen het bijzondere Myanmar met deze korte rondreis. Ontdek de koningssteden Amarapura en Sagaing in de buurt van kloosterstad Mandalay, fiets over de tempelvlakte Bagan en spot beenroeiers op Inle Lake. Wij regelen een lokale gids waarmee je in Mandalay je langs de koningssteden reist en op Inle Lake vaart langs de beenroeiers en vissersdorpjes op palen. Je verblijft in een gezellig familiepension in Mandalay, een kleurrijke lodge met zwembad in Bagan en in het levendige Nyaung Shwe vlakbij Inle Lake. Lees meer over deze korte Myanmar reis.

1
van
5

 

Algemene informatie rondreizen Myanmarmonnik-goud-tempel

Wat is inbegrepen in je Myanmar-rondreis?
– Je overnachtingen met ontbijt. Soms is een maaltijd of lunch inbegrepen.
– Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dag-programma.
– Genoemde excursies, vaak met lokale gids. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in onze Myanmar-rondreizen?
– De internatioanele vlucht naar en van Myanmar. Wij doen graag een passend vluchtvoorstel bij je reis. Zie ook vliegtickets Myanmar.
– Optionele excursies zoals een ballonvaart over de tempels van Bagan.
– Reserveringskosten € 25 p.p, maximaal € 75,- per boeking.
– Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Myanmar-rondreis aanpassen?
Het is mogelijk aanpassingen op bovenstaande Myanmar-rondreizen te maken. Misschien wil je liever een ergens een upgrade, een nachtje langer of korter of een andere bouwsteen inplannen. Geef dit even aan als je een reisvoorstel aanvraagt; we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen