Vanaf Amsterdam of Brussel vlieg je nog niet direct naar Yangon vaak je beginpunt van je reis of Mandalay. Het is daarom mogelijk een rondreis door dit bijzondere land te combineren met een Myanmar tussenstop in een van de nabijgelegen grote steden: Dubai, Bangkok, of Singapore.

Kies je favoriete Myanmar bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Bangkok
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 99,- p.p. bij 2 personen

Ben je op zoek naar een centraal gelegen hotel in Bangkok, start dan met deze bouwsteen. Je uitvalsbasis is een hotel in de wijk Banglamphu. Vanaf daar neem je zo de taxi, tuktuk of boot naar de belangrijkste bezienswaardigheden: het Koninklijk Paleis, het levendige Chinatown of de moderne shopping malls. 

Wel zo fijn dat je aankomsttransfer geregeld is: onze chauffeur brengt je naar je hotel. In dit knusse hotel slaap je twee nachten, zodat je de tijd hebt om Bangkok in te trekken. Na je omzwervingen in de stad vind je rust bij het zwembad van je hotel.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Easy going Bangkok your own way
Budget optie: centrale lodge
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Myanmar reis!

Reisschema: Singapore
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 342,- p.p. bij 2 personen

Verleg je grenzen en combineer Myanmar met het moderne Singapore maar ook koloniaal met Engelse invloeden. Deze stadstaat heeft voor ieder wat wils: hippe warenhuizen, een torenhoge skyline, stranden en pretparken. We kunnen een vlucht voor je regelen die aankomt of vertrekt vanuit Singapore. 

De transfer vanaf de luchthaven wordt voor je geregeld. Je hebt de keus uit twee verschillende hotels, die beide passen bij de sfeer van de stad. Het vriendelijke personeel zorgt voor een warm welkom.
verder lezen

1
van
2
x

Verstuur je reisplan