Zuid-Thailand Ko Samui

Tijdens het regenseizoen (juni t/m september) is een rondreis door Myanmar goed te doen, maar is de kust niet geschikt voor een relaxed strand einde. Na al die indrukken is het toch fijn om je reis af te sluiten aan een rustig zandstrand. Als alternatief voor het Myanmar strand, zijn de stranden van Thailand daarvoor het meest geschikt, omdat je Bangkok terug naar Europa vliegt.

Of kies voor onze relax bouwsteen bij Inle Lake, dit scheelt een paar vluchten en dus reis budget.

 

Kies je favoriete Myanmar bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Ko Samui
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 144,- p.p. bij 2 personen

Vanaf Yangon vlieg je via Bangkok naar dit bekende eiland in de Golf van Thailand, welke garant staat voor een ontspannen verblijf op een goed ontwikkeld eiland. Ko Samui is vooral bestemd voor de verwende strand- en uitgaansliefhebber. 

Boek deze strand bouwsteen als je een comfortabel verblijf wilt op een bruisend eiland. De lange, maanvormige stranden zijn prachtig wit en de binnenlanden van het eiland zijn tropisch.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Soezen op Samui
Special stay - Ko Samui Thai stijl hotel
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Myanmar reis!

Reisschema: Ko Raya
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 295,- p.p. bij 2 personen

Op krap een uur varen vanaf het toeristische Phuket hebben wij een ontdekking gedaan: het bounty-eiland Ko Raya. Op het eiland rijden geen auto’s, behalve de tractor die je naar je hotel brengt. Je vindt er pittoreske baaien, witte zandstranden, wuivende kokospalmen en een helderblauwe zee waarin kleurige koraalriffen leven. 

Het eiland biedt mogelijkheden voor snorkelen en duiken, zodat je de onderwaterwereld van dichtbij kunt bekijken. Wij vinden het een ideaal eiland voor een lekkere strandafsluiter, terwijl je toch dichtbij de luchthaven van Phuket bent voor je vlucht terug naar Bangkok.
verder lezen

1
van
2
x

Verstuur je reisplan