Myanmar - Bangkok tussenstop

Myanmar combineren met…

Wereldstad of tropisch strand

Vanaf Amsterdam of Brussel vlieg je nog niet direct naar de hoofdstad Yangon. Het is daarom ook mogelijk een rondreis door dit bijzondere land te combineren met een tussenstop in de steden: Dubai, Bangkok of Singapore.

Tijdens het regenseizoen (juni t/m september) is een rondreis door Myanmar goed te doen, maar is de kust niet geschikt voor een relaxed strand einde. Na al die indrukken is het toch fijn om je reis af te sluiten aan een rustig zandstrand. De stranden van Thailand zijn daarvoor het meest geschikt, omdat je via Bangkok naar Europa kan vliegen.

 

Kies een regio

1 Wereldsteden

Bangkok, Singapore of Dubai

Combineer Myanmar met een korte stedentrip in een van de grootste Aziatische hoofdsteden. Geniet van de contrasten tussen oud en modern in Bangkok: rijd per tuktuk van glinsterende boeddhistische tempels naar torenhoge wolkenkrabbers.  Singapore is daarentegen de modernste stad met hippe warenhuizen, een torenhoge skyline en pretparken. De transfer vanaf de luchthaven naar je verblijf centraal in de stad wordt voor je geregeld.

Dit kunnen we ook voor je regelen in Dubai waar je ook kunt genieten van een bruisende stad in het Midden Oosten.

2 Thailand strand

Samui, Raya

Het regenseizoen in Myanmar loopt van juni t/m september. Je kan dan prima rondreizen maar de stranden zijn onbegaanbaar. Combineer daarom je Myanmar reis met een verblijf aan een van de langgerekte stranden van het zuiden van Thailand.

Vanuit Bangkok vlieg je in ongeveer een uur direct naar het wat drukkere Ko Samui of het iets rustigere Ko Phangan.