nicht geseht

myanmar-reizen-met-kinderenMyanmar reizen met kinderen

In Myanmar reizen met kinderen kan volgens ons prima. Als je met kinderen reist zit je vast aan de schoolvakanties  en in de zomermaanden is het green season in Myanmar. Het ‘Green Season’ de officiële regentijd maar regen valt er bijna niet en er zijn weinig toeristen in het land dus beleef je het land op zijn aller puurst.

Wij vinden dat je door contact met de lokale bevolking het land  écht beleeft.  Ontdek Yangon waar de Shwedagon Pagode blinkt in het zonnetje, verdwaal op de fiets op tempelvlakte van Bagan, ga olifantenwassen in Kalaw en ontmoet de bijzondere bewoners op Inle Lake.

 

 

 

SONY DSC

Ontdek Myanmar met kinderen

Je reist korte afstanden met een auto of busje met prive chauffeur maar vliegt voornamelijk tussen de bouwstenen. Vluchten van maximaal een uur en dan ben je snel op je volgende bestemming, dus alle tijd om op ontdekking te gaan. Afwisselend slaap je in een comfortabel hotel met zwembad in Bagan of een wat eenvoudiger hotel meer in de sfeer van het land. Vaak zit je wat langer op een plek, zodat je niet steeds hoeft te verkassen. Kortom een afwisselende en comfortabele Myanmar reis met kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. We hebben een Zomer in Myanmar rondreis samengesteld waarbij je enkele hoogtepunten van Myanmar combineert met het strand in Thailand.

 

Verstuur je reisplan