Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw  je eigen Myanmar-reis

…… tempelvallei Bagan, Mrauk U, peddel met de beenroeiers over het Inle Lake of kook Shan noedels op het platteland. Myanmar (Birma) is één van de laatste pareltjes van het oude Azië met mysterieuze legendes en tempelvalleien met enorme gouden pagodes. Tijdens je Myanmar reis overnacht je afwisselend in familie guesthouses, sfeervolle lodges en hotels met zwembad. Wij hebben de leukste plekjes voor je gevonden, jij puzzelt met ons, Myanmar-fans Rommy en Tessa, je ideale rondreis in elkaar.

✔ Kinderen tot 12 jaar krijgen korting!

 

 

Stel je eigen Myanmar reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Door Myanmar reizen buiten de gebaande paden. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rij gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte Myanmar-reizen van 2-6 dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl de bijbehorende overnachtingen, excursies en het vervoer zijn al geregeld.

Eerst inspiratie? Kijk dan bij de complete Myanmar-rondreizen die wij alvast hebben samengesteld.

Ontdek het echte Myanmar

Je Myanmar reis wordt bijzonder. Je fietst tussen de tempels van Bagan en kookt je eigen Shan Noodles op het platteland. Ook leg je een offer bij de Shwedagon pagode en stap je in een lokale bus vol rijstzakken en martkvrouwtjes. Slaap in een lodge met zwembad, bij een lokale Birmese familie thuis en in een huis op palen op het Inle meer. Zo leer je het echte Myanmar kennen. > Meer inspiratie voor je Myanmar vakantie.

 

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Rommy en Tessa, onze Myanmar specialisten, helpen je graag bij het samenstellen van je individuele Myanmar-rondreis. Ze geven je advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange rit of basic verblijf, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen. Vraag gerust een vrijblijvend reisvoorstel aan.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

 

 


 

Volg ook ons Myanmar-reisblog | laatste update 22 april 2020
Wij vinden het leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en van onze reizigers en leuke weetjes met je te delen. De laatste blog gaat over Pagan oftewel Bagan.