Myanmar reizen - contact met lokale bevolking
Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw  je eigen Myanmar-reis

…… en peddel met de beenroeiers over het Inle Lake. Of kook Shan noedels op het platteland. Myanmar (Birma) is één van de laatste pareltjes van het oude Azië met mysterieuze legendes en tempelvalleien met enorme gouden pagodes. Tijdens je Myanmar-reis overnacht je afwisselend in familie guesthouses, sfeervolle lodges en hotels soms met zwembad. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis door Myanmar.

 

Twijfel je erover om naar Myanmar te reizen? Ik, Rommy geef je graag persoonlijk advies en vertel je mijn ervaringen met dit bijzondere land.

Stel je eigen Myanmar-reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Door Myanmar reizen buiten de gebaande paden. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rij gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte Myanmar-reizen van 2-6 dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl de bijbehorende overnachtingen, excursies en het vervoer zijn al geregeld.

Eerst inspiratie? Kijk dan bij de complete Myanmar-rondreizen die wij alvast hebben samengesteld.

Ontdek het echte Myanmar

Je Myanmar-rondreis wordt bijzonder. Je fietst tussen de tempels van Bagan en kookt je eigen Shan Noodles op het platteland. Ook leg je een offer bij de Shwedagon pagode en stap je in een lokale bus vol rijstzakken en martkvrouwtjes. Slaap in een lodge met zwembad, bij een lokale Birmese familie thuis en in een huis op palen in het Inle meer. Zo leer je het echte Myanmar kennen. > Meer inspiratie voor je Myanmar vakantie.

 

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Rommy en Kirsten, onze Myanmar specialisten, helpen je graag bij het samenstellen van je individuele Myanmar-rondreis. Ze geven je advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange rit of basic verblijf, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen. Vraag gerust een vrijblijvend reisvoorstel aan. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

  

Volg ook ons Myanmar-reisblog | laatste update 13 februari 2018
Wij vinden het leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en van onze reizigers en leuke weetjes met je te delen. Laatste blog is een videoverhaal van reiziger Martin.

Verstuur je reisplan